Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc de la Font de la Tolega s'ampliarà amb una tirolina, un workout i aparells de gimnàstica per a la gent gran

L'Ajuntament ha aprovat el projecte d'ampliació de la zona verda de la Font de la Tolega, a les Brucardes, per tal de dotar aquest espai de nous usos.

Concretament, s'hi instal·larà una tirolina, un espai per a la pràctica del street workout i una zona amb aparells per a la gimnàstica destinats a la gent gran.

Aquest espai, ubicat al carrer de la Font, és una zona d'esbarjo i estada que ja compta amb un parc infantil i una zona dotada d'una porteria de futbol. El projecte ampliarà doncs la zona infantil amb la tirolina, al costat l'espai workout i a la zona sud s'ubicaran els aparells de gimnàstica per a la gent gran.

Els treballs també inclouran l'enllumenat, la senyalització, la col·locació dels paviments necessaris en cada espai, el mobiliari urbà i la xarxa de reg i jardineria.

Aquest projecte s'executarà en dues fases, una primera que inclou la tirolina i una segona amb el workout i l'espai per a la gent gran. Es preveu que la primera fase, que suposarà una inversió de 49.000 €, pugui posar-se en funcionament aquest estiu.