Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprova atorgar una subvenció extraordinària per a reactivar el teixit empresarial del municipi

Durant la sessió també s’ha aprovat, per majoria absoluta, una moció en contra de cedir el romanent del municipi al Govern Central.

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de de Bages, celebrat aquest dimecres 9 de setembre, ha aprovat un modificat de crèdit per tal de de poder reactivar el teixit empresarial del municipi i poder avançar la construcció del skatepark. Aquesta modificació ha estat aprovada pel Govern municipal (ERC-JxSF -PSC) i els vots en contra de l’oposició (GfP).

Aquest modificat permetrà poder atorgar una subvenció extraordinària a l’APAES per a enfortir i reactivar el teixit empresarial del municipi per un import de 16.900 € i dotar de més diners la partida destinada a la construcció d’un skatepark per tal de poder tirar endavant el projecte. Recordem que el projecte de construcció d’aquest nou equipament esportiu ja ha estat licitat però no s’han pogut començar els treballs ja que no s’havia destinat l’import econòmic necessari per tal de poder començar les obres. Ambdues accions es duran a terme abans que finalitzi l’actual exercici.

Aquesta incorporació de romanent prové de la modificació de la partida per a la celebració dels Benet Games, que enguany no es podran dur a terme degut a l’actual situació sanitària i de la partida destinada a la construcció d’una passera d’accés a la passarel·la de la Rosaleda, un projecte que ha quedat desert durant el procés del concurs d’adjudicació de les obres i que, per tant, tenint en compte els terminis, no es podrà executar aquest 2020. Ambdós projectes és previst que es puguin incloure en el pressupost del 2021.

En aquest mateix Ple s’ha aprovar, amb l’adhesió de tots els grups municipals, la moció per a la suficiència financera dels ens locals, on el consistori ha fet palès el no rotund a la donació del romanent municipal al govern estatal.