Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple municipal aprova el pressupost per l'exercici 2022

El pressupost municipal per a l'exercici 2022 a Sant Fruitós de Bages s'ha aprovat en el ple ordinari celebrat aquest dijous 9 de desembre.

Aquest pressupost, que ascendeix a 12.613.962 €, és un 9,55% superior al de l'exercici anterior i destaca per l'augment de les polítiques per a l'ocupació i el reforç de les accions per a la promoció econòmica, alhora que s'aposta per la inversió per tal de sortir de la crisi.

En la mateixa sessió plenària també s’ha aprovat la resolució per un possible incompliment contractual en la gestió de la residència per a la gent gran i centre de dia, per part de l'empresa concessionària l'Onada. En aquesta línia també s’ha denegat la petició de modificació de les tarifes per part de la mateixa empresa.

Pel que fa a l'atenció a les persones s’ha aprovat l'ordenança que regula la taxa pel nou servei d'àpats a domicili per a la gent gran i persones dependents, que es posarà en funcionament a principis del 2022 i que estableix una tarifa màxima de 4 € per àpat.

En la mateixa sessió també s’ha aprovat l'expropiació d'uns terrenys a Les Brucardes que permetran l'arranjament del talús d'un tram del carrer Bon Temps de la urbanització, que actualment es troba en mal estat i suposa un risc per a vianants i vehicles.

En l'àmbit del territori, el vot favorable ha permès aprovar un contracte especial a cost zero durant cinquanta anys, que permet disposar d'un nou aparcament municipal a l'avinguda Girona, a tocar de l'escola Els companys.

En la mateixa sessió plenària també s’han aprovat inicialment la modificació de l'ordenança municipal que regula els guals per tal d'adaptar-la a la normativa, s’ha suspès de forma temporal la comissió per a la recuperació social i econòmica de la COVID-19 per buscar noves fórmules més efectives per a treballar en aquesta línia i es tira endavant el procediment per modificar l'escut heràldic municipal per tal d'adaptar-lo a la normativa vigent.