Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El popular "Sr. Bohigues" de RAC1 serà al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà el proper dissabte 25 d’octubre a dos quarts de deu del vespre l’espectacle d’humor “El pensador de barra lliure”

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà el proper dissabte 25 d’octubre a dos quarts de deu del vespre l’espectacle d’humor “El pensador de barra lliure”, interpretat pel conegut “Sr. Bohigues” de RAC1. L’actor Eduard Biosca es posarà a la pell del popular personatge que cada setmana intervé en el programa líder de la ràdio de tarda a Catalunya, “Versió RAC1 amb Toni Clapés”, per presentar el seu monòleg.

L’espectacle que tindrà lloc en el marc de la programació cultural que organitza la regidoria de cultura de l’Ajuntament, comptarà amb la col·laboració d’altres personalitats destacades com el propi Toni Clapés, que interpreta les veus en off de l’obra, i el Paco Mir d’El Tricicle, que va formar part de la direcció del muntatge.

Les entrades ja són a la venda a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, al Nexe Jove, i també es poden reservar per telèfon al 938788031 (feiners de 9 a 14 hores) o enviant un correu a areacultura@santfruitos.cat. El preu de l’entrada anticipada és de 10 €, i el dia de la representació serà de 12 €. També es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal de Manresa i per internet a www.kursaal.cat.