Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pregó de la Festivitat de Sant Fruitós es trasllada al dissabte 23 de gener i es retransmetrà a través d’internet

Les actuals restriccions sanitàries no permeten celebrar el tradicional acte amb presència de públic a la sala i obliguen a realitzar canvis en el programa habitual.

El proper dissabte 23 de gener, Sant Fruitós de Bages emetrà l’acte del pregó de la Festivitat de Sant Fruitós.


Enguany, Enric Rafart, director de l’Elenc Teatral dels Pastorets serà el pregoner de la Festivitat de Sant Fruitós i el col·lectiu feminista “Mai sense Veu” seran les pregoneres joves d’aquesta edició. Durant la celebració del pregó també es distingirà a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil com a entitat destacada al municipi per la gran tasca duta a terme des de l’inici de la pandèmia.
El pregó institucional s’enregistrarà prèviament al Teatre Casal Cultural del municipi i es podrà veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i del compte d’Instagram el dissabte 23 de gener a les 6 de la tarda.


Pel què fa a la resta de programació inclosa en la programació cultural de la Festivitat de Sant Fruitós, aquest dissabte 16 de gener (20 hores), el Teatre Casal Cultural acollirà Concert Paradiso, amb Carles Cases al piano, i el diumenge 17 serà el torn de les famílies amb la “Super-Bleda” de la companyia La Bleda a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural. Les entrades estan disponibles a la web municipal.


El dijous 21 de gener, festivitat de Sant Fruitós, se celebrarà la tradicional missa en honor al Sant Patró, a les 12 del migdia a l’Església parroquial.


Les propostes culturals continuaran el dissabte 23 de gener a les 8 del vespre amb la representació de “Els Brugarol” amb Ramon Madaula, Jaume Madaula i Júlia Trullol.


A la programació d’actes s’hi afegeix una proposta lúdico-esportiva per realitzar en família els dies 23 i 24 de gener. Es tracta d’una cursa d’orientació per la zona de Les Brucardes on cada grup bombolla podrà realitzar de forma lliure un recorregut d’entre 4 i 5 km per un traçat apte per a totes les edats. Aquesta activitat, que estarà oberta des de les 9:30 i fins a les 12:30 hores, consisteix en seguir les pistes d’un mapa per tal de trobar valises que faran descobrir als participants diferents indrets naturals del municipi. Els grups interessats en participar-hi han de comprar prèviament una entrada de 5€ per grup a través de la web municipal.


Tots els actes de la programació cultural de la Festivitat de Sant Fruitós poden haver de readaptar-se en funció de l’evolució de la pandèmia i s’informarà a través de la web municipal i de les xarxes socials del consistori dels canvis que es puguin produir. Com ja és habitual els santfruitosencs i santfruitosenques rebran el programa de mà a les seves llars.

Arxius Adjunts