Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Premi Montpeità reconeix la tasca de totes les persones que han lluitat contra la Covid-19

El certamen es podrà viure aquest vespre de divendres en streaming.
Imatge d'arxiu Premi Montpeità
Imatge d'arxiu Premi Montpeità

L'edició 2021 del Premi Montpeità, que organitza el setmanari local santfruitosenc, es podrà viure aquest vespre de divendres 15 de gener en streaming a partir de 2/4 de 8 del vespre.


Enguany, els premiats no son cap persona ni entitat com acostuma a ser habitual, sinó que s'atorga un premi col·lectiu a totes aquelles persones anònimes que han col·laborat en la lluita contra la COVID-19, fent mascaretes, bates, pantalles, anant a comprar per a persones que ho necessitaven, realitzant audiovisuals, donant afecte a persones soles, empreses i particulars que han cedit material, entre d'altres.


L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi serà l'entitat encarregada de recollir el guardó en nom de tots aquests voluntaris.


Durant la cerimònia intervindran David Vila, qui va ser a primera línia coordinant voluntaris, Pedro Garrote, president de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Fruitós de Bages, Xavier Jovés, qui ha estat al capdavant de Protecció Civil a Manresa i Sor Lucia Caram, monja dominica impulsora de la Plataforma del Banc d'Aliments de Manresa.


La gala es podrà seguir pel canal de YouTube del setmanari, a través de la web www.montpeita.cat i de les seves xarxes socials.


A causa de l'actual situació sanitària la cerimònia habitual s'ha hagut de modificar i en aquest sentit s'han anul·lat les actuacions musicals i l'entrega del premi Subscriptor, que agraeix la fidelitat de subscriptors i anunciants, s'ha posposat per més endavant.