Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president Carles Puigdemont participa en l'acte central de l'any Casas a Sant Benet de Bages

Món Sant Benet ha acollit aquest dimecres l'acte central de l'Any Ramon Casas amb un concert de piano i un sopar-còctel modernista a l'aire lliure.

En l'acte central de commemoració del 150è aniversari del naixement de Ramon Casas, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha volgut llençar un missatge de futur aprofitant l'homenatge a un dels artistes referents del modernisme català, Ramon Casas.

Puigdemont, ha destacat l'entorn de Sant Benet com un espai singular i, amb un discurs molt proper ha qualificat Casas d’”artista total”.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del Conseller de Cultura, Santi Vila, la comissària de l’any Casas Vinyet Panyella i el President de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Germán Ramón-Cortés, han estat rebuts per l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, qui ha destacat en el seu discurs de benvinguda que Sant Fruitós de Bages és terra d’oportunitats.

L'esdeveniment, que ha reunit unes 300 persones, ha tingut lloc als jardins de Món Sant Benet, indret que va ser residència d'estiueig de l'artista. El pianista Lluís Grané hi ha posat la nota de color amb la interpretació de peces d'Enric Granados, Isaac Albéniz i Erik Satie.