Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El primer dia del Batibull omple l'escola Monsenyor Gibert de pilotes de bàsquet

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida a la Festa Major Infantil de Sant Fruitós de Bages, el Batibull, amb una cercavila amb Pep Callau i els Pepsicolen al ritme de la música dels tabalers Asmodaics i Goliaters. Els nens i nenes del poble han sortit del parc del Castell per finalitzar la festa a la pista coberta de l'escola Monsenyor Gibert.
Més de 400 infants han gaudit del pregó del Batibull acompanyats dels amfitrions d’aquesta Festa Major Infantil, el pagès Fruitós i la Nita, una teixidora que ha estat presentada aquest any. Els infants han pogut realitzar prèviament un taller de màscares dels personatges, amb els monitors del Mijac Estel Amic.
Al final de l’acte, ha esclatat la festa a la ciutat del bàsquet amb el repartiment de 400 pilotes entre tots els infants que han participat a la cercavila. Per cloure la festa s’ha fet una botada popular en motiu dels actes de Sant Fruitós de Bages Ciutat del Bàsquet Català 2016.
La Festa Major Infantil continua aquest dimecres amb la festa del confeti i acabarà dijous amb el correaigua i la festa de l’escuma.