Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa d'arranjament d'habitatges millora nou pisos al municipi

Un total de nou habitatges del municipi s’han beneficiat del programa d'arranjament d'habitatges de la Diputació de Barcelona que permet adaptar els banys privats per a fer-los més accessibles. El 2022 es van realitzar obres en quatre immobles i aquest 2023 se n’han adjudicat cinc més.

Aquest programa consisteix principalment en fer arranjaments en els banys de les cases per fer-los més accessibles, principalment fent el canvi de banyera per plat de dutxa i finançant el 100% del cost de les obres.

Aquest ajut va destinat a majors de 65 anys en situació de discapacitat o dependència, persones amb necessitats especials o persones majors de 80 anys que viuen soles.

Aquest programa té per objectiu promoure l'autonomia i la qualitat de vida en el domicili, garantir les condicions de seguretat, simplificar l'accessibilitat i la mobilitat i facilitar reformes bàsiques d'adaptació funcional en els habitatges.

Per la pròxima edició, l'Ajuntament ha tornat a sol·licitar aquesta línia d'ajuts. Des de l'Àrea d'Atenció a les persones (c. Padró) s'informarà sobre les condicions d’accés al programa a tothom qui hi estigui interessat.