Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El quartet internacional de corda MSM String Quartet porta al Teatre Casal Cultural "La mort i la donzella" de Schubert

La violista santfruitosenca Júlia Ferrer forma part d'aquesta formació internacional.

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà en concert el quartet MSM String Quartet, una formació de corda internacional, amb la violista santfruitosenca Júlia Ferrer, els violinistes Nikita Akulov i Dimitri Astashka i la violoncel·lista Judit Díaz.

La formació interpretarà el quartet de corda n.14 en Re menor de Franz Schubert "La mort i la donzella" una peça per a dos violins, viola i violoncel.

El quartet, amb una trajectòria internacional des del 2016, té la seva seu als Països Baixos i aquest mes de juliol fan estada a Catalunya a través d'un projecte on prendran part en diferents activitats musicals.

La veïna del municipi Júlia Ferrer va iniciar ja de ben petita els seus estudis musicals de viola a l'Escola Municipal de Música de Navarcles, que la van portar a estudiar al Conservatori Superior del Liceu i posteriorment va continuar els seus estudis de màster a Maastricht.

Ha format part de diverses orquestres com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya o la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i diferents conjunts de música de cambra, especialment a Catalunya, actuant a sales com el Palau de la Música Catalana o l'Auditori de Barcelona i a diferents teatres de renom dels Països Baixos.

El concert a Sant Fruitós de Bages tindrà lloc el dimecres 19 de juliol a les 8 del vespre i les entrades es gestionaran mitjançant taquilla inversa.

Cal reservar-les prèviament AQUÍ