Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de baixa de vehicles en desús es pot tramitar gratuïtament des de la comissaria

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a través de la Policia Local, ofereix gratuïtament el servei de baixa definitiva de vehicles en desús.

Les persones que disposin d'un vehicle del qual ja no en fan ús i vulguin donar-lo de baixa poden dirigir-se a la comissaria de la Policia Local on se'ls realitzarà el tràmit sense cap cost.

El propietari del vehicle haurà d'aportar el DNI, la documentació del vehicle i complimentar l'autorització en la qual s'autoritza a l'Ajuntament a donar de baixa el vehicle a la Direcció General de Trànsit i el seu posterior desballestament.

Un cop comprovada la documentació, es gestionarà la baixa definitiva en el registre de vehicles de la Direcció General de Trànsit (DGT) i el seu desballestament sense cap cost per a la persona titular del vehicle.

Els vehicles abandonats a la via pública acumulen brutícia a la calçada, ocupen de manera continuada places d'estacionament, suposen un risc per als veïns i en definitiva generen molèsties i preocupació, deteriorant greument la imatge del municipi