Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El sopar solidari de Cáritas reuneix 150 persones per recaptar fons per fer possibles els projectes que impulsa l'entitat

Unes 150 persones s'han aplegat aquest dissabte al pati de Cáritas Sant Fruitós per celebrar la 8a edició del sopar solidari que celebra anualment l'entitat per recaptar fons per poder realitzar diferents projectes al municipi per tal ajudar a les persones que més ho necessiten.

El sopar ha estat amenitzat amb les actuacions del grup la Tercera Joventut i altres espectacles de ball que han fet gaudir als i les assistents.

Des de l'Ajuntament es vol agrair a tots els i les voluntàries que han fet possible celebrar aquesta iniciativa solidària i també a totes aquelles persones que al llarg de l'any posen el seu gra de sorra per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten.

Cáritas Sant Fruitós actualment està treballant en diferents projectes d'acompanyament a la gent del municipi, ja sigui en l'àmbit de la llengua amb el projecte de l'Estoneta o amb iniciatives d'acompanyament a la gent gran. De forma puntual també gestiona el servei d’aliments tot i que el gran gruix d’aquests ajuts ja es tramiten a través de la targeta moneder que es facilita des dels serveis socials municipals i que permet puguin realitzar les compres els mateixos usuaris.

Aquesta és la vuitena edició d'aquesta iniciativa que no se celebrava des del 2019 a causa de la pandèmia.