Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tall de llum d'aquest dissabte al municipi s'ha ocasionat per una avaria en un transformador elèctric

El tall de llum que aquest passat dissabte al vespre ha deixat sense servei de subministrament elèctric una part del municipi, ha estat ocasionat per una avaria del transformador elèctric ubicat al carrer Arquitecte Gaudí, a l'altura del Cobert de la Màquina de Batre. Concretament el tall de llum ha afectat alguns dels veïns dels carrers Gaudí, Cervantes, Ramon i Cajal, de la Pesca, de la Caça, Germán Duran així com de l'avinguda de Sant Joan.

Un cop oberta la incidència, s'ha procedit a reposar, de forma urgent, un nou aparell, el què ha permès retornar el servei a la població pels volts de les onze de la nit del mateix dissabte.

Per tal de poder posar en funcionament de nou aquest servei públic, s'han seguit els mecanismes habituals en aquests casos i el personal municipal ha fet seguiment i gestió de la incidència oberta amb la companyia propietària de les instal·lacions elèctriques de distribució (E-Distribución), de forma àgil i efectiva.

Segons E-Distribución s'havien realitzat de forma correcta les revisions periòdiques de manteniment en aquesta instal·lació, no obstant es considera que el transformador havia arribat al final de la seva vida útil.