Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tast d'Arròs i Vi arriba a Sant Fruitós de Bages per oferir una experiència gastronòmica única

Serà el dimecres 26 de febrer, de la mà de quatre restauradors de proximitat.

Sant Fruitós de Bages acull la proposta gastronòmica “Tast d’arròs i vi”, un sopar especial amb l’arròs com a protagonista, preparat per quatre cuiners de proximitat.

Aquest esdeveniment gastronòmic serà el dimecres 26 de febrer, a partir de les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura, i els assistents podran gaudir d’una deliciosa combinació de plats d’arròs maridats amb vins seleccionats de la Denominació d’Origen Pla de Bages, tot plegat guiat per la sommelier Anna Castillo.

Els cuiners que prendran part en aquesta experiència culinària són la Natàlia Segura de "S’ha acabat el bròquil", Xavier Benito, d'"Agustí Pastisseria-Restaurant", Irene Morales, del “Voci” i Dani Valverde, de “Can Dani”.

Aquesta proposta gastronòmica té un preu de 45 € per persona i cal reservar prèviament a AQUÍ Places limitades.