Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Casal Cultural manté la programació de gener amb totes les mesures de prevenció

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages manté l'activitat cultural al Teatre Casal Cultural per tal de no privar a la ciutadania de l’accés a la cultura. En aquest sentit, l'aforament a l'equipament serà del 50% tal com dicta la normativa i es seguiran tots els protocols marcats pel Departament de Salut.


En aquest sentit el dissabte 16 de gener a les 8 del vespre es podrà gaudir del "Concert Paradiso" amb Carles Cases al piano, Alberto Reguera al violí, Quim Oller a la flauta i a la mandolina, Sveta Trushka al violoncel, Manel Fortià al contrabaix i tot plegat presentat per l'actor Àlex Gorina. El preu de les entrades és de 8 euros anticipats i 10 euros a taquilla.

El diumenge 17 de gener a les 6 de la tarda arriba a l'escenari "La Super-bleda" un espectacle familiar de la mà de la companyia La Bleda dins la programació del col·lectiu Xarxa. El preu de les entrades és de 5,5 € pels socis de l'entitat i de 7,5 € per la resta d'assistents.

La proposta de teatre arribarà el dissabte 23 de gener a les 8 del vespre amb "Els Brugarol", una comèdia sobre els llinatges familiars interpretada per Ramon Madaula, Jordi Madaula i Júlia Truyol. Les entrades es poden comprar anticipadament per 12 euros i per 15 euros a taquilla.

Recordem que les entrades es poden comprar  AQUÍ


Totes aquelles persones que ja hagin adquirit entrades per algun d'aquests espectacles i a causa del confinament municipal no puguin assistir a la funció, poden contactar amb l'Àrea de Cultura del consistori per telèfon al 938788031 o per correu electrònic a areacultura@santfruitos.cat per tal que se'ls pugui retornar l'import de les entrades.