Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tió Caneló torna amb el Casal de Nadal per tots els nens i nenes de Sant Fruitós de Bages

Amb l’arribada de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa un any més el Casal de Nadal, per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària.

Sota el títol de “L’aventura de la bruixa befana”, una aventura del Tió Caneló, els infants del municipi podran gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal. Enguany el Casal es durà a terme els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener a les instal·lacions del Nexe – Espai de Cultura. El dimarts 31 de desembre els participants al Casal celebraran la festa de cap d’any amb l’Home dels Nassos que comptarà amb l’animació de Jaume Barri.

L’horari, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de les 9.00h a les 13:00h, incloent dues franges d’horari d’acollida, a primera hora del matí (de les 8.00h a les 9.00h) i al migdia (de 13:00h a 14:00h).

Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana i els infants inscrits a l’Agrupament escolta CAU Frifènics (10% de descompte) i per a famílies nombroses i monoparentals (15% de descompte). Per gaudir del descompte de família nombrosa o monoparental caldrà justificar-ho amb el carnet corresponent.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Àrea de Cultura (matins de 9 a 14h) i al NexeJove (tardes de dilluns a dijous de 16 a 20h), fins l’11 de desembre. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

El dimarts 10 de desembre, a les 8 del vespre, al Nexe-Espai de Cultura, es realitzarà una reunió informativa per a les famílies dels nens i nenes inscrits.

El full de matrícula, ja està disponible al web del NexeJove nexe.santfruitosentitats.cat  i a la web de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

El Casal de Nadal està organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.