Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tió Caneló torna amb el Casal de Nadal per tots els nens i nenes de Sant Fruitós de Bages

Amb l’arribada de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa un any més el Casal de Nadal, per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària.

Sota el títol de “Volta al Nadal del món”, una aventura del Tió Caneló, els infants del municipi podran gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal. Enguany el Casal es durà a terme els dies 22,23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 4, 5 i 7 de gener a les instal·lacions del Nexe – Espai de Cultura.


L’horari, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de les 9.00h a les 13:00h, incloent dues franges d’horari d’acollida, a primera hora del matí (de les 8.00h a les 9.00h) i al migdia (de 13:00h a 14:00h).


Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana i els infants inscrits a l’Agrupament escolta CAU Frifènics (10% de descompte) i per a famílies nombroses i monoparentals (15% de descompte). Per gaudir del descompte de família nombrosa o monoparental caldrà justificar-ho amb el carnet corresponent.


Les inscripcions es poden realitzar a l’Àrea de Cultura (matins de 9 a 14h) i al NexeJove (tardes de dilluns a dijous de 16 a 20h), fins el 15 de desembre. Les places són limitades per ordre d’inscripció.


El Casal de Nadal està organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.

Arxius Adjunts