Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El torneig solidari per l'autisme TEA Football Cup, torna a Sant Fruitós de Bages

El camp d'esports municipal reunirà 20 equips benjamins d'elit el pròxim dissabte 25 de maig.

El dissabte 25 de maig, amb el Camp Municipal de Sant Fruitós de Bages com a escenari, torna la TEA Football Cup per disputar la seva segona edició.

El torneig de futbol 7 portarà al municipi 20 equips d'elit en categoria Benjamí Sub-9,
entre els quals destaquen el FC Barcelona, el Villarreal CF, el FC Andorra o l'equip revelació de la Primera Divisió d'enguany, el Girona FC.

Aquest esdeveniment esportiu busca consolidar-se com un referent a la Catalunya Central, unint esport i solidaritat de manera única.

La iniciativa, organitzada des del Centre de Recursos en TEA de
la Catalunya Central (CR TEA CC), amb el suport de l'Ajuntament, treballa amb dos objectius clars. En primer lloc, recaptar fons per ajudar a la tasca que el centre fa amb els nens i nenes amb autisme, oferint-los teràpies, acompanyament i assessorament constants, de manera que esdevé un torneig totalment solidari. El segon objectiu persegueix, precisament, la visibilització del Trastorn de l'espectre autista com un actor cada dia més present a la nostra societat, conscienciant-nos, normalitzant-lo i introduint-lo en el món de l'esport a través del futbol.

En aquesta festa de l'esport i la solidaritat, tindran lloc, a més dels disputats partits entre escoles de futbol d'alt nivell, diverses activitats per dinamitzar la jornada i fer partícips als assistents.

Hi haurà una Fan Zone amb diversos estands i productes, sortejos constants,
actuacions musicals, DJ, inflables, concursos i, fins i tot, una actuació castellera a càrrec dels Tirallongues, que inauguraran la gran final.

També s'introdueix, en aquesta edició, una batalla de porters i porteres, totalment solidària, i amb inscripcions obertes a tots aquells nens i nenes que hi vulguin participar.

La TEA Football Cup torna aquest 2024 a Sant Fruitós de Bages amb més il·lusió, futbol i solidaritat que mai.