Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els abonaments de temporada per a les piscines municipals es podran realitzar a partir d'aquest dimarts 8 de juny NOMÉS presencialment

Hi haurà abonaments disponibles per a tots els sol·licitants.

A partir d'aquest dimarts 8 de juny es podrà sol·licitar l'abonament de temporada per a les piscines municipals.

Aquests abonaments NOMÉS es podran sol·licitar presencialment a les piscines municipals en el següent horari:

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h i de 16:00 a 19:00 h.

Tot i que s'havia anunciat que es podrien realitzar en línia, finalment no s'ha pogut implementar aquesta solució degut a problemes tècnics.

Les persones no empadronades al municipi podran tramitar l'abonament a partir del dilluns 14 de juny.

A partir del dia 18 de juny, amb l’obertura de les piscines, l’horari d’atenció serà d’11:00 a 20:00h.

Enguany, no hi haurà restriccions en el nombre d'abonaments i per tant totes les persones que vulguin fer-se l'abonament de temporada ho podran fer, tot i això en tot moment es controlarà l’aforament a l’equipament.

Per a realitzar la sol·licitud caldrà disposar del DNI o del llibre de família, i acreditar la condició dels descomptes amb la següent documentació:

- Descompte empadronat: DNI o certificat d'empadronament (en el cas d’empadronaments recents). El personal de consergeria podrà realitzar la comprovació dels empadronaments.

- Descompte família nombrosa o monoparental: carnet acreditatiu

- Pensionista: còpia del full de la pensió de la Seguretat Social.

Pel què fa als cursets de natació per a infants de 3 a 12 anys (nascuts entre el 2007 i el 2017), les inscripcions sí que podran tramitar-se en línia a partir de demà dimarts a les 09:00 hores del matí a través del següent ENLLAÇ.

Com els anys anteriors, seran durant el mes de juliol, del dia 5 al 30. Hi haurà dues franges horàries per tal d'organitzar millor els grups, de 16:00 a 16:45 h i de 17:00 a 17:45 h. Es mantenen els preus de 30 € per als nens i nenes abonats a la piscina i 36 € pels no abonats.