Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els abonaments per a la temporada de piscina es tramitaran aquest dijous 18 de juny

Les persones interessades en realitzar els abonaments de temporada per a la piscina municipal de Sant Fruitós de Bages podran tramitar-los aquest dijous 18 de juny a la recepció de les piscines municipals.

En horari de 11:00 hores a 14:00 hores i de 16:00 hores a 20:00 hores les persones interessades hauran de dirigir-se a les instal·lacions de les piscines i se’ls facilitarà un tiquet amb un dia i hora per a fer la inscripció definitiva. En cas que no es reparteixin tots els tiquets disponibles aquest dijous, el divendres 19 de juny continuarà el repartiment en el mateix horari.

En aquest sentit només podran tramitar la inscripció aquelles persones que hagin recollit el tiquet aquest dijous. Aquest sistema s’implementa per tal d’evitar cues i aglomeracions al recinte.

El divendres 19 de juny podran accedir al recinte només aquelles persones que ja hagin realitzat el tràmit. Recordem que és obligatori portar mascareta per accedir a la instal·lació.

Els preus dels abonaments seran els següents:

preus piscina.png

Les persones empadronades al municipi gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu de l’abonament. L’accés mitjançant entrades d’un sol dia només es realitzarà en cas que no es venguin la totalitat dels abonaments.

Imatges relacionades