Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ajuntaments de Sallent, Sant Fruitós de Bages i Santpedor comparteixen un radar informatiu

Una de les finalitats de l’acord de col·laboració entre els ajuntaments de Sallent, Sant Fruitós de Bages i Santpedor a l’establir la prestació dels serveis associats de la policia local és l’optimització de material i recursos

Els Alcaldes dels ajuntaments de Sallent, David Saldoni, de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i de Santpedor, Laura Vilagrà, han signat un conveni interadministratiu regulador per a l’adquisició en règim de copropietat d’un radar informatiu destinat a les policies locals dels tres municipis.


Aquest sistema d’acord es novedós, ja que no hi ha massa experiències que entre ajuntaments es deleguin competències per fer compres, però aquests ajuntament consideren que és la línia que s’ha de treballar, adoptant acords entre administracions per facilitar les coses i fer-les més eficients.


Aquest mateix document contempla la delegació corresponent per tal que l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages pugui fer la contractació d’aquest aparell en nom dels tres consistoris.
Aquest nou radar informatiu indica la velocitat a la qual circula el vehicle, i així mateix comptabilitza el total de vehicles que passen i llurs velocitats.


Es fixarà un quadre anual per ser utilitzats als carrers i carreteres dels tres municipis.