Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de cicle superior de l'escola Paidos realitzen una sessió pràctica d'educació viària de la mà de la Policia Local

Un total de 112 nens i nenes de 5è i 6è de l'escola Paidos han realitzat aquest matí de divendres una jornada d'educació viària amb els agents de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages.

La formació ha consistit en una primera part teòrica al pati de l'escola on els agents, amb l’ajut de voluntaris de protecció civil, els han recordat el significat de cadascun dels senyals viaris i la importància de respectar-los i han pogut practicar-ho en un circuit dins el recinte escolar. Durant la segona part de la jornada els alumnes han sortit pel nucli del municipi amb les seves bicicletes i patinets per comprovar in situ les normes de circulació.

Recordem que aquests mateixos alumnes ja van dur a terme una primera sessió teòrica a l'aula el passat mes de novembre on van aprendre comportaments i hàbits cívics a la via pública i també a valorar la prevenció per tal d'evitar situacions de risc.