Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l'escola Paidos recullen aliments per Càritas Sant Fruitós

La recollida s'emmarca dins l'assignatura de valors que cursen des de l'escola.
Peu de foto: Jordi Costa, director Escola Paidos, Cristina Murcia, regidora d'Atenció a la Ciutadania i Ivan Pozo, coordinador i cap d'estudis de primària
Peu de foto: Jordi Costa, director Escola Paidos, Cristina Murcia, regidora d'Atenció a la Ciutadania i Ivan Pozo, coordinador i cap d'estudis de primària

Els alumnes de l'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages han realitzat una recollida d'aliments per entregar a Càritas Diocesana de Sant Fruitós de Bages per tal d'ajudar a les famílies del municipi que més ho necessitin.

Aquesta recollida, on hi han participat els alumnes des de P3 fins a 4t d'ESO, forma part de l'assignatura de valors que es treballa des del recinte educatiu. Prèviament a la recollida, els nens i nenes han treballat a l'aula els motius d'aquesta donació el que els ha servit per agafar consciència i per trencar alguns estereotips.


Aquest projecte continua el ja engegat en anys anteriors on eren els alumnes de quart de primària qui recollien els aliments a les diferents aules del centre. Enguany, a causa de la pandèmia, s'ha realitzat la recollida a cada aula amb un gran volum de donacions.

Aquest dilluns s'han entregat els aliments a Càritas Diocesana de Sant Fruitós de Bages per tal que realitzi el repartiment en funció de les necessitats dels usuaris de l'entitat.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Càritas es vol agrair públicament aquesta iniciativa solidària impulsada des de l’escola, i encara més en un any com l’actual on han crescut les demandes d’aliments a causa de la crisi generada per la Covid-19.