Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l'escola Paidos surten al carrer per conèixer Sant Fruitós de Bages

Els alumnes de segon de primària de l’escola Paidos han visitat Sant Fruitós de Bages i han pogut entrevistar a l’alcalde, Joan Carles Batanés.

Durant el curs escolar, els alumnes de segon de primària de l’escola Paidos, treballen els trets característics de Sant Fruitós de Bages a l’aula, a partir de diferents activitats. Aquest divendres però, han visitat diferents espais del municipi en viu. L’ajuntament, el museu, correus, la policia local, el Nexe, diferents instal·lacions esportives i alguns comerços del poble, han estat els diferents espais que han recorregut amb l’ajuda d’un mapa.

Durant la visita a l’ajuntament, han estat rebuts per l’alcalde Joan Carles Batanés i la regidora d’ensenyament, sanitat i entitats, Mònica Cruz, qui els han explicat quina era la seva feina i els han demanat què en sabien del poble. Batanés els ha explicat quina és la feina de l’equip de govern i també els ha ensenyat la simbologia que hi ha a la sala de plens de l’ajuntament.

Per la seva banda els alumnes han realitzat una entrevista a l’alcalde per emetre-la per la ràdio de l’escola. Els petits periodistes han pogut descobrir durant l’entrevista com es prenen les decisions en un ajuntament, quines son les prioritats de l’actual equip de govern, com treballen, què han fet pel municipi i què tenen previst fer.