Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de segon de l'escola Paidos visiten l'Ajuntament i les dependències de la Policia Local

Les dues classes de 2n de primària de l'Escola Paidos han visitat aquest matí de divendres l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, on han estat rebuts a la sala de plens per l'alcaldessa Àdria Mazcuñán i Claret i pel regidor d'ensenyament Felip Echarri.

L'alcaldessa i el regidor han donat resposta a totes les curiositats dels infants que entre d'altres han volgut saber com funcionava l'Ajuntament, quants treballadors hi havia o què es feia a la sala de plens. No han faltat a la bateria de preguntes els aspectes més personals com què feien abans de treballar en política o què és el què més els agrada de la seva feina.

Durant la trobada també se'ls ha explicat nous projectes que seran una realitat al municipi i dels quals en podran gaudir, com el  segon pavelló d'esports, la urbanització que es realitzarà a la plaça Onze de Setembre o el nou CAP, on podran ser atesos quan vagin al pediatre.

Posteriorment, han pogut visitar totes les àrees de l'Ajuntament i saber quina és la feina que es fa en cadascuna d'elles.

La visita ha finalitzat visitant la Policia Local, on els han ensenyat la seva seu i també els vehicles amb què treballen.