Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes i la comunitat educativa de l'escola Pla del Puig inicien el curs amb el trasllat simbòlic dels cartells indicatius de cada classe del vell al nou edifici

El Departament l'Educació va donar dos dies de marge més a l'equip educatiu del centre per acabar de col·locar tot el material al nou espai.

Aquest dimecres 7 de setembre els més de 200 nens i nenes d'infantil i primària matriculats a l'escola Pla del Puig han començat el curs escolar 2022- 2023 estrenant el nou edifici de l'escola.
Alumnes, comunitat educativa i els pares i mares dels infants, s'han trobat puntualment a les 9 del matí al pati de l'antiga escola on ha començat l'acte simbòlic de trasllat de l'última peça que faltava per donar per finalitzat el canvi d'un edifici a l'altre: la placa indicativa de cada grup classe. Cada grup d'alumnes ha traslladat, acompanyats de la seva tutora, el cartell amb el nom de la seva aula fins a col·locar-lo a l'entrada del que serà el seu nou espai a partir d'avui. L'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret ha acompanyat a infants, mestres i famílies en un dia tan especial.

L'escola Pla del Puig ha començat aquest curs escolar dos dies després que la resta de centres del país, ja que el Departament d'Educació va donar dos dies de marge a l'equip educatiu per tal que poguessin acabar de preparar les aules. El trasllat de tot el mobiliari ja es va realitzar durant el mes d'agost per part de la brigada municipal i d'una empresa externa, però a causa de l'avançament del curs escolar, des del centre s'han necessitat dos dies més de marge per poder ultimar els darrers detalls.

Els nens i nenes i la comunitat educativa han descobert avui un nou edifici concebut en dues plantes. La planta baixa, destinada a espais comuns i a les aules d'educació infantil, així com a diferents espais per usos administratius i de professorat, i la primera planta per a les aules de primària.

El curs escolar 2022 – 2023 compta amb 21 nous infants a l'aula de P3.

Paral·lelament, els usuaris del centre, així com les famílies, també han pogut ja fer ús del nou aparcament que l'Ajuntament ha habilitat al costat de l'escola i que també podrà utilitzar-se pels usuaris del recinte esportiu.

Properament, s'anunciarà la data de la inauguració oficial d'aquest nou equipament educatiu al municipi, i tothom qui ho desitgi podrà visitar-lo, ja que serà una jornada de portes obertes.

Els mòduls que han acollit l'escola des del curs 2007 – 2008, passaran aviat a la història i l'espai on fins ara hi havia el centre educatiu es convertirà en una plaça d'ús públic. Des del consistori ja s'està treballant en la redacció d'un nou projecte que, un cop el Departament d'Ensenyament retiri els mòduls prefabricats, permeti treballar per l'adequació d'aquest espai.