Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els avis retornen a la seva llar de Sant Fruitós

Aquest dilluns, la vintena d’avis que havien estat traslladats a la llar de Santpedor degut a les obres de la residència, retornen a Sant Fruitós i estrenen les noves instal·lacions.

La finalització de les obres de la residència el Lledoner, ha permès que durant aquest dilluns els avis, que fins ara estaven a la residència de Santpedor, hagin pogut tornar al centre. Els nous ingressos no arribaran fins a principis de maig i s’efectuaran de manera gradual per no alterar la tranquil·litat de la resta d’usuaris. Un cop finalitzat tot el procés, la nova residència podrà cobrir 71 places i 20 places més al centre de dia.
Les obres realitzades han permès triplicar l’espai de l’equipament i oferir moltes més comoditats als usuaris. L’edifici té nous espais comuns com un menjador, una cuina comunitària per poder fer tallers, una sala polivalent, una habitació per relaxar-se i treballar els cinc sentits, una perruqueria, una estètica, un gimnàs i una àrea de podologia. També hi ha un pati interior i una terrassa.
Recordem que el proper 2 de maig a 2/4 d’una del migdia, la consellera d'Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, inaugurarà les instal·lacions juntament amb l’alcalde de Sant Fruitós de Bages Joan Carles Batanés.