Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els barris de La Rosaleda i Torroella de Baix celebren la seva Festa Major

Aquest dijous comencen les primeres Festes Majors dels barris de Sant Fruitós de Bages amb les festes de La Rosaleda i de Torroella de Baix.

Al barri de La Rosaleda la festa començarà aquest dijous 23 de juny amb un sopar de revetlla, castell de focs i ball amb Djs. El divendres 24, a partir de les 6 de la tarda hi haurà les exhibicions del club de patinatge CEFAR i del gimnàs V2O i acabarà la jornada amb la ja tradicional frankfurada.

La matinal del divendres 25 acollirà un partit de futbol mixt i a la tarda es podrà gaudir de les danses de l'esbart Som Riu d'Or i d'una cercavila dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós. A partir de les 9 del vespre se celebrarà el sopar de germanor.

El darrer dia de la festa, el diumenge 26 de juny, a partir de les 12 del migdia, vermut popular i guerra d'aigua, i després de dinar es podrà gaudir d'una zona d'inflables aquàtics, festa de l'escuma i berenar per als i les assistents.

La festa al barri és organitzada per l'associació de veïns de La Rosaleda i compta amb el suport de l'Ajuntament.

Al barri de Torroella de Baix la festa començarà el dijous 23 de juny amb el sopar popular i el nomenament dels Pubills, amb posterior festa a càrrec d'un punxadiscos.

Pel divendres 24, els nens i nenes podran gaudir amb el ball d'espuma, a les 6 de la tarda, i la menjada de biquinis. A partir de les 11 de la nit, actuacions de la gent gran.

El dissabte 25 de juny serà la matinal d'inflables per fer gana pel dinar popular. A partir de les 4 de la tarda jocs a la plaça i a les 11 de la nit ball de Festa Major.

La festa acabarà el diumenge 26 de juny amb la missa, a partir de 2/4 de 10 del matí, amb posterior xocolatada, ballada de gegants i l'hora de l'aigua. A les 7 de la tarda es farà la fi de festa amb una tarda de bingo i sopar.

La festa al barri és organitzada per l'associació de veïns de Torroella de Baix i compta amb el suport de l'Ajuntament.

Les properes festes als barris del municipi seran el 8 i 9 de juliol al carrer Nou, del 15 al 17 de juliol a Les Brucardes i Bages del 22 al 24 de juliol a Pineda de Bages.