Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Benet Games amb més força que mai

El certamen organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages incorpora per aquesta edició novetats en activitats, espais i proves esportives

L’exhibició de salts amb bmx és un dels plats forts de dissabte i donarà pas a la gran novetat d’aquesta edició dels Benet Games: una Festa de Colors que tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre a partir de les 7 de la tarda a la Plaça Alfred Figueras. És una activitat oberta a tothom i dinamitzada per les Piscines Municipals de Manresa. En el punt d’informació del festival es podrà adquirir un pack que consisteix en una samarreta dels Benet Games, un paquet de pols i un benet, tot per un import de 5€.

Paral·lelament, un any més, els Benet Games reafirmen el seu compromís social a través d’una acció solidària. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar diners per destinar a l’associació Càritas Sant Fruitós de Bages. Els encarregats de liderar aquesta acció són l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, juntament amb el gimnàs Fitdance. Per cada persona que vingui a ballar el dissabte, a les 5 de la tarda a la Plaça Alfred Figueras, es destinarà un euro per Càritas Sant Fruitós de Bages.

En aquesta edició dels Benet Games també s’incorpora un nou espai, el Cobert de la Màquina de Batre, que funcionarà dissabte de des de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda, amb actuacions musicals en directe, un vermut i una paella pels participants en algunes de les proves esportives del festival.

L’horari dels Benet Games serà dissabte de des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge de de les 10 del matí a les 3 de la tarda. Durant aquesta franja horària es duran a terme més de 40 activitats repartides entre el Bosquet, la Plaça Alfred Figueras, el Cobert de la Màquina de Batre, les piscines municipals i el camp de futbol.

Com a proves esportives cal destacar les 3h de Resistència en BTT el dissabte a les 4 de la tarda, l’Open Infantil BTT el mateix dia a les 11 del matí i la Four Factors Race el diumenge a partir de les 10 del matí. També hi haurà una caminada i pedalada popular el dissabte a les 11 que finalitzarà amb una paella per a tots els participants.

Cal destacar que hi haurà pàrquings habilitats degudament senyalitzats i es reforçarà el servei de beguda i menjar amb punts de venda dins el propi festival. Es podran adquirir benets (moneda oficial del festival) en el punt d’informació situat a la Plaça Alfred Figueras.

Més informació: www.benetgames.cat