Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els col·legis electorals del municipi s’han adequat per tal de garantir unes eleccions segures

Els 3 col·legis electorals de Sant Fruitós de Bages, el Nexe-Espai de Cultura, el Pavelló Municipal d’Esports i el local de l’AVV de Pineda de Bages, s’han adaptat per tal de poder celebrar les eleccions del 14 de febrer amb totes les mesures de prevenció necessàries tant pels electors com pel personal de les meses i de l’administració.

AFORAMENT

Per tal de controlar l’aforament dins els diferents recintes, s’han previst circuits d’espera a l’exterior dels equipaments des d’on es derivarà als electors a les diferents cues de cadascuna de les meses electorals. Aquests circuits estaran degudament senyalitzats i personal de l’administració i de Protecció Civil vetllarà per tal de garantir les mesures de prevenció necessàries.

Per tal d’evitar encreuaments de persones en el recinte, s’han habilitat recorreguts diferenciats per a realitzar les entrades i sortides dels col·legis.

Un cop dins el recinte, només es permetrà l’accés a un elector per mesa. Les meses estaran separades amb la distància de seguretat establerta i el personal de les meses i de l’administració disposarà de tot el material de protecció necessari.

Les portes romandran obertes durant tota la jornada electoral per tal de garantir la ventilació constant.

NETEJA I DESINFECCIÓ

Es faran treballs de neteja i desinfecció de forma periòdica del col·legi electoral durant tota la jornada i de forma freqüent es desinfectaran totes les meses i altres espais d’ús comú. La cabina es desinfectarà després de cada ús.

PELS ELECTORS

Per tal d’accedir al col·legi electoral serà obligatori l’ús de mascareta i realitzar la neteja de mans. En cas que per motius mèdics no es pugui fer ús de la mascareta, caldrà mostrar el certificat mèdic corresponent per tal de poder accedir al recinte.

S’haurà d’accedir de forma individual al col·legi, sense acompanyant,  excepte que es requereixi per a la mateixa assistència.

Es recomana que els i les votants portin el sobre amb la papereta preparat des del domicili.

En les cues a l’exterior, caldrà respectar la distància d’1,5 metres.

En el moment de dur a terme la votació, els membres de la mesa no tocaran el document d’identitat de l’elector, ni el sobre.

Els votants no es retiraran la mascareta a excepció que la mesa requereixi fer-ho de forma puntual per a facilitar la seva identificació.

 

 

Arxius Adjunts