Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els i les joves del municipi decideixen quines activitats es realitzaran durant l'Estiu Jove

Properament s'anunciaran les propostes que confeccionaran la graella d'activitats.

Els i les joves del municipi d'entre 12 i 30 anys, han decidit quines seran les activitats que es realitzaran en el marc de l'Estiu Jove, que serà de l'1 al 24 de juliol.

El primer dels punts de trobada participatius es va realitzar durant el mes d'abril en la trobada jove on hi van prendre part una vintena de persones i d'on van sorgir nombroses propostes. Durant la següent setmana, es va habilitar una bústia de recollida de propostes, tant virtual com física, on van sumar-se noves idees d'activitats per l'estiu.

Posteriorment, amb totes les activitats proposades pel jovent, es va habilitar un formulari on es podia votar quines eren les propostes que més engrescaven a cadascú. Un total de 315 nois i noies van participar en aquesta votació.

A partir dels resultats obtinguts s'està confeccionant el programa definitiu de l'Estiu Jove que s'anunciarà pròximament.

Aquest procés participatiu forma part del Programa Unexe't, que té per objectiu enfortir el sentiment de pertinença del jovent del municipi implicant-los activament en el disseny i l'avaluació de les accions implementades i empoderant-los.