Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els i les joves del municipi pinten un mural participatiu per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que es celebra aquest diumenge 28 de juny

Una desena de joves del municipi han pintat, durant dos dies, un mural a la paret exterior del Nexe-Espai de Cultura que serà la porta d’entrada al nou espai jove del municipi.

Aquest projecte participatiu s’ha fet amb la col·laboració del col·lectiu Sanfree’s Rainbow amb l’acompanyament  i disseny de l’artista local Clara Oliveres i el Nexe Jove qui aquesta setmana farà els retocs finals de la pintura. Aquesta obra, vol fer visible la diversitat d’identitats, les expressions de gènere i les diferents orientacions sexuals.

Recordem que també s’ha programat, a l’entorn d’aquesta commemoració, la projecció del documental “De Berta a Teo” amb la presència i intervenció de Teo Valls, el protagonista de la pel·lícula.

La projecció es realitzarà al Nexe-Espai de Cultura el divendres 26 de juny a les 19:00 hores. Les entrades s’han de reservar prèviament al correu electrònic nexejove@santfruitos.cat .

El mateix diumenge 28 de juny, en commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ la bandera irisada lluirà a la façana de l’ajuntament.