Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants de Sant Fruitós de Bages busquen els 13 tions que han arribat al municipi a través d’una gimcana

Aquest dissabte 16 de desembre es pot participar de nou el la gimcana per a cercar els tions.

Aquest dissabte 16 de desembre, els nens i nenes de Sant Fruitós de Bages poden tornar a participar en una gimcana per trobar els tions que han arribat al municipi, de la mà de Sant Fruitós Comerç Actiu.

L’Ajuntament va impulsar la iniciativa d’omplir de tions el municipi durant aquestes festes, a través de la recuperació d’arbres cremats de l’incendi de Les Brucardes, i diferents entitats locals es van sumar a la iniciativa fent la restauració dels troncs.

Per la seva banda l'associació de comerciants del municipi ha organitzat una gimcana per tal que els més petits puguin descobrir-los, una activitat que es va realitzar el passat dissabte 9 de desembre i que es repetirà aquest dissabte 16 de desembre.

La proposta consisteix en una ruta guiada pel municipi, amb els joves l'agrupament Frifènics, que finalitza fent cagar un tió entre tots els participants.

Els infants que vulguin prendre-hi part, han de dirigir-se al Cobert de la Màquina de Batre a les 11 del matí o a les 12 del migdia, per participar en una de les dues rutes que s'organitzen.

Tots ells rebran una butlleta que els servirà per entrar en el sorteig de 4 regals de Playmobil que se sortejaran el diumenge 17 de desembre, a les 6 de la tarda, al Mercat de Nadal.

Per fer lluir més que mai el poble durant aquesta campanya de Nadal, l'associació també ha creat el bosc d'arbres blancs que es poden veure acompanyant aquests tions.

Les branques blanques han estat recuperades dels boscos cremats per l'incendi i simbolitzen l'homenatge de l'associació de comerciants als boscos locals. Juntament amb les branques s'hi poden veure imatges dels incendis i un petit tió que els acompanya.

Aquesta acció ha estat possible gràcies al treball conjunt de Boscnet Jardiners, qui ha proporcionat les branques i els tions, Montpeità Construccions, qui ha preparat els arbres i els ha repartit, Ampans, qui han pintat els tions i han penjat les boles als arbres, Difoprint, amb la impressió dels vinils, Estud'Idea, amb el disseny gràfic, Nou Celler, oferint les llaminadures del tió, Welovecut, amb l'elaboració dels noms dels tions i de WhiteCat qui ha cedit les imatges dels incendis.

Durant la campanya de Nadal el comerç associat també sortejarà premis de 250 €, 150 € i 100 € en vals de compra al comerç local a través de les butlletes que es repartiran als clients durant les seves compres.

I un any més també s'ha organitzat el concurs d'aparadors i botigues per tal que el comerç associat vesteixi de Nadal els seus establiments. Els premis seran de 150 €, 100 € i 50 € en vals pel comerç local i es valorarà l'impacte comercial, la qualitat artística, l'originalitat, la qualitat artesanal i l'adequació amb l'entorn.