Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves de Sant Fruitós de Bages programen les activitats d'estiu al municipi

Una trentena de joves participen en la Trobada Jove de Sant Fruitós per tal de proposar la programació d’activitats d’estiu al poble.

Una trentena de joves d’entre 15 i 16 anys van participar el passat diumenge en la Trobada Jove de Sant Fruitós per tal de fer propostes de les activitats que es realitzaran aquest estiu. Els participants van valorar del 0 al 10 un total de 21 activitats en funció de les preferències de cadascú.

Un cop votades les propostes, van fer una valoració qualitativa tenint en compte el pressupost i les activitats que podien englobar a més joves dels que assistien a l’assemblea.

Finalment els joves van acordar programar una sortida al parc aquàtic, un sopar amb cinema a la fresca on cadascú portarà una mica de menjar, 12h de Futbol Sala, el joc del killer, el torneig de tenis taula, un taller de cuina i bubble football.

Amb les propostes sobre la taula, l’Ajuntament valorarà quines activitats es poden realitzar, tenint en compte el pressupost i el calendari, intentant complir al màxim les activitats proposades pels joves.

Una de les activitats que més participació va tenir l’any passat, la gimcana marrana d’Humor Amarillo es farà el 3 de juliol dins dels actes de la Festa Major d’estiu, i el torneig de vòlei platja es disputarà entre els dies 15 i 16 de juliol.