Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves preparen el seu estiu

La trobada jove 2016 posa sobre la taula les propostes dels joves del poble per aquest estiu.

Un grup de joves d’entre 13 i 21 anys, s’han reunit aquest diumenge en la Trobada Jove 2016. El motiu de la trobada era la tria i planificació de l’Estiu Jove que organitzarà aquest juliol el NexeJove, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Els assistents van poder parlar, valorar i debatre les propostes que s’havien recollit presencialment al NexeJove i també a través d’una campanya a Instagram, amb el hashtag #TrobadaJove #Santfreemola i #sunglassesfree.

Després de més de 3 hores de trobada, els joves van poder consensuar a quines activitats donaven més suport. D’aquesta manera es va arribar a un resultat inicial amb les següents propostes: una festa, humor amarillo, bubble football, gimcana marrana, bivac, piscina nocturna, nit de peli, joc del killer, beisbol, taller de menjar i vòlei platja.

L’Àrea de Joventut treballarà per poder fer un estiu jove per a tots i a la vegada organitzar-ho amb els propis joves, per aquest motiu es van crear comissions per pensar i organitzar algunes de les activitats escollides.