Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats dels seu pare, mare o tutor/a legal en el concert de Txarango

Totes aquelles persones que hagin adquirit una entrada per assistir al concert de Txarango del proper 26 de gener a Sant Fruitós de Bages, i tinguin menys de 16 anys, hauran d’anar acompanyats dels seus progenitors o tutors legals que també caldrà que disposin d’una entrada.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja va anunciar aquesta mesura abans de posar a la venda les localitats i aquesta informació també consta a l’anvers de les entrades físiques en paper.

El consistori realitza aquest recordatori per tal d’assegurar que totes les persones que assisteixin al concert portin el seu DNI tant per acreditar la seva edat abans d’entrar al recinte del concert com per identificar que la persona menor d’edat està acompanyada del seu pare, mare o tutor legal.

Recordem que aquesta mesura s’aplica en relació a l’article 53 del Decret 112/2010 del 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament d’Espectacles públics i activitats recreatives: Limitacions d'accés per a les persones menors d'edat. El punt 2 concerta que les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors.

Per qualsevol informació al respecte poden dirigir-se a l’Àrea de cultura de l’ajuntament o bé telefònicament al 93 878 80 31.