Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els millors equips alevins de Futbol 7 es trobaran a Sant Fruitós de Bages en el torneig solidari TEA Football CUP

Serà el dissabte 3 de juny en benefici del Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central que ajuda a nens i nenes amb autisme.
D'esquerra a dreta:  Esteve Olivella, delegat del Bages, el Berguedà i la Cerdanya de la Federació Catalana de Futbol,Arnau Sánchez, organitzador esportiu, Rosa Serrano, presidenta del CR TEA CC i David Ruiz, regidor d'esports.
D'esquerra a dreta: Esteve Olivella, delegat del Bages, el Berguedà i la Cerdanya de la Federació Catalana de Futbol,Arnau Sánchez, organitzador esportiu, Rosa Serrano, presidenta del CR TEA CC i David Ruiz, regidor d'esports.

Una vintena d'equips alevins de primer any dels millors clubs del territori català es trobaran el dissabte 3 de juny a Sant Fruitós de Bages en la TEA Football Cup, un nou torneig solidari per a recaptar fons per al Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central que ajuda a infants amb autisme.

El camp de futbol sanfruitosenc acollirà aquesta jornada esportiva solidària que vol convertir-se en un torneig de referència a la Catalunya Central i que, a banda del futbol, acollirà tota mena d'activitats i serveis com inflables, música en directe, servei de restauració, sortejos i activitats divulgatives, tot plegat per recaptar fons pel CR TEA CC, l'associació de referència de la Catalunya Central per a infants amb autisme.

El torneig es desenvoluparà en quatre grups de cinc i hi prendran part el FC Barcelona, el Girona FC, el Manresa, el Sant Andreu, el FC Andorra, el Badalona, el Gavà, l'Igualada i altres clubs de referència del territori, entre ells el FC Fruitosenc.

L'entrada al recinte esportiu serà gratuïta i els fons es recaptaran amb la inscripció dels infants que hi prenguin part i amb les nombroses activitats paral·leles que hi haurà durant tota la jornada.

El CR TEA CC és una associació sense ànim de lucre, pionera i federada a la Federació Catalana d'Autisme, confederada a Autismo España i a Autism Europe. Aquest any, compleix deu anys de funcionament i ho vol celebrar amb la creació de la TEA Football Cup.

Personalitats reconegudes del món de la cultura i l'esport com Miki Nuñez, Sara Roy, Aitor Ruibal, Xavier Estrada Fernández o Lluís Cortés han apadrinat aquest esdeveniment com a ambaixadors oficials.

Aquest torneig neix com a continuació de les 12 hores de futbol solidari que ja ha acollit el municipi durant 5 edicions, amb l'objectiu de fer més gran aquesta iniciativa solidària i així aconseguir una recaptació superior que permeti a l'entitat ajudar a cada vegada més famílies amb infants amb trastorn de l'aspecte autista.