Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nens i les nenes del municipi idearan la imatge que senyalitzarà els camins escolars segurs

Totes les escoles del municipi participen en aquest projecte per tal de crear un lema i un logotip.

Els nens i les nenes de primària de les escoles del municipi han engegat un procés per tal de definir quina serà la imatge gràfica i el lema que identificarà el projecte dels camins escolars segurs.

Aquesta iniciativa, sorgida del Consell d'Infants on hi ha representades totes les escoles del municipi, busca que siguin els mateixos infants qui dibuixin un logotip i pensin un lema que representi aquests camins i que permeti a tots els veïns i veïnes identificar-los.

Els infants que vulguin participar-hi poden fer-ho fins el proper dia 7 d'abril presentant un disseny en un paper en format A4, utilitzant únicament 3 colors. El disseny ha d'incloure en el mateix full el dibuix que serà el logotip i una frase que servirà de lema pel projecte. Darrere de la làmina cal incloure el nom i cognoms de l'autor o autora. Els treballs també es poden realitzar en format digital. Els projectes s'han d'entregar directament al tutor o tutora de l'aula.

Ja fa temps que s'està treballant per posar en funcionament el projecte de camins escolars segurs al municipi. Aquesta iniciativa és un projecte participatiu de ciutat, que promou i facilita que l'alumnat disposi d'un accés segur i agradable d'anada i tornada de casa a l'escola, sense l'acompanyament d'un adult. Alhora també suposa una estratègia educativa que fomenta l'educació en valors des del respecte, la responsabilitat, la solidaritat i l'autonomia.