Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els nous cursos de l'Escola d'Adults de Sant Fruitós de Bages generen interès

Aquest dimecres al vespre es va celebrar al Nexe la sessió informativa dels cursos de l’Escola d’Adults que organitza l’Ajuntament de Sant Fruitós. En la presentació, la regidora d’ensenyament, Mònica Cruz, va destacar la importància de la formació al llarg de la vida i va animar als assistents a participar dels cursos que s’han programat.

A continuació van ser els responsables de cadascuna de les formacions els que van explicar els nivells i objectius de cadascun dels cursos, així com la manera d’obtenir el certificat corresponent. Enguany, com a novetat, els alumnes podran optar a l’obtenció d’un certificat oficial de cadascuna de les formacions, en el cas del català es podrà optar als certificats A2 i C1, corresponents als nivells bàsic i de suficiència, d’anglès al nivell A1 o A2 on s’optarà a la certificació de Trinity i en el cas de la informàtica aquest curs es faran els 3 nivells de la certificació ACTIC.

Les inscripcions ja es poden realitzar a l’Àrea d’Atenció a les Persones, al C. Padró, 72-74 i els cursos s’iniciaran la setmana del 5 d’octubre els de català, anglès i memòria i el 13 d’octubre el d’informàtica.