Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els participants en les jornades de neteja de l'entorn recullen 800 kg de residus de l'espai natural de Sant Fruitós de Bages

L'acció l'han dut a terme veïns i veïnes, alumnes de l'institut i usuaris del centre ocupacional La Sagrera.

Les accions de neteja de l'entorn de Sant Fruitós de Bages, emmarcades en el projecte europeu Clean Up Day, han permès retirar més de 800 quilos de deixalles que s'havien abocat de manera incívica en espais naturals del municipi.

La quarantena de participants en l'acció popular d'aquest diumenge han recollit més de 550 quilos de deixalles. Els voluntaris han sortir a les 8 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i s’han dirigit en petits grups cap a diferents punts del municipi. Majoritàriament s’han recollit llaunes, papers, envasos de plàstic, però també alguns objectes voluminosos.

El divendres un grup d'alumnes de l'institut Gerbert d'Aurillac i un grup d'usuaris del centre ocupacional de La Sagrera també van realitzar en petits grups la mateixa acció i van recollir uns 250 kg més de deixalles.

Aquestes jornades de neteja són importants per tal de crear consciència social i educar en la cura del medi ambient, començant per l'entorn més proper.

La jornada ha estat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del grup excursionista Posa’t en Marxa.