Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els plens municipals es podran seguir en vídeo en directe a través de YouTube

La primera emissió serà el ple d'aquest dijous 15 d'abril.

A partir d'aquest dijous 15 d'abril, els Plens Municipals ordinaris de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'emetran en directe, en format audiovisual, a través de la plataforma YouTube.

Amb aquesta nova iniciativa l'Ajuntament fa un pas endavant per reforçar la transparència i facilitar la participació ciutadana en els afers públics. A més, aquesta proposta pren encara més força en la situació actual, quan l'aforament a la sala de plens municipal s'ha vist reduït a causa de les mesures sanitàries.

Aquest nou servei permetrà que els ciutadans i ciutadanes puguin seguir les sessions en directe, amb àudio i vídeo, a través de qualsevol dispositiu, ja sigui ordinador, tauleta, telèfon mòbil o smart tv, assegurant una molt bona qualitat.

Les sessions plenàries quedaran automàticament enregistrades en aquest mateix canal per tal de poder ser consultades posteriorment.

Podeu seguir les sessions al canal oficial dels plens a: https://www.youtube.com/channel/UCsOVli7KimpL-fXERAg2ilw

L'emissió també es podrà seguir, com ja és habitual, a través de Ràdio Sant Fruitós al 107,5 de l'FM i en línia des de l’APP mòbil municipal.