Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis d'Orient amplien el seu recorregut a Sant Fruitós de Bages per poder gaudir d’una cavalcada amb totes les mesures de seguretat

La nit del 5 de gener, Melcior, Gaspar, Baltasar i el príncep Assuan arribaran a Sant Fruitós de Bages i recorreran la major part del nucli del municipi per tal que tots els nens i nenes puguin veure'ls de ben a prop.

A causa de l'actual situació sanitària, enguany Ses Majestats han decidit ampliar el seu recorregut pel municipi per tal de poder arribar a més punts i així evitar aglomeracions.

A partir de 2/4 de 7 de la tarda la rua iniciarà la marxa a la carretera de Les Brucardes per acabar sota el Cobert de la Màquina de Batre, pels volts de 2/4 de 8 del vespre.

Per aquest motiu, s’han establert 4 zones, identificades cadascuna per un color, per poder veure la comitiva. La rua no realitzarà cap aturada durant el recorregut.

Zona blava: carretera de Les Brucardes, rotonda del Pavelló d’esports, passeig de Sant Joan, plaça Alfred Figueras i avinguda Joan Sanmartí.

Zona grana: carrer Sallent, carrer Balmes i plaça Pau Casals.

Zona verda: carrer Joan XXIII.

Zona groga: carrer Gaudí i carrer German Duran.

*Veure plànol adjunt amb el recorregut.

Les diferents zones on ubicar-se per poder gaudir de la rua estaran delimitades amb cintes. Es recomana a tots els veïns i veïnes que es dirigeixin a la zona més propera al seu domicili per tal que cap punt quedi buit i es puguin evitar les aglomeracions.

A partir de 2/4 de 8 del vespre, Ses Majestats estaran sota el Cobert de la Màquina de Batre on se’ls farà entrega de la clau màgica que obre totes les cases del poble. Tots els infants que ho desitgin podran saludar-los en aquest punt. L’entrada al recinte es realitzarà per l’accés al Cobert  de la Màquina de Batre des de la carretera de Vic, on s’establirà una cua organitzada, per ordre d’arribada, on serà imprescindible la col·laboració de totes les famílies per tal de mantenir la distància de seguretat i que tots els infants puguin gaudir-ne.

Per tal que la cavalcada transcorri amb total seguretat es recorda que cal dur mascareta en tot moment i respectar totes les normes de prevenció.

La preparació de la rua comportarà el tall a la circulació de l’avinguda de Les Brucardes de les 6 a les 7 de la tarda, l’accés i sortida a la urbanització es realitzarà pel carrer Sabina Brucart.

Al llarg de tot el recorregut, estarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 2 del migdia i fins que finalitzi la cavalcada.

També s’informa a tots els veïns i veïnes que disposin d’entrades de garatge al llarg del recorregut, aquestes no s’utilitzin durant aquest dia per tal de poder fer una correcta senyalització.

Imatges relacionades