Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els restauradors de la comarca participen en la sessió formativa del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, a Món Sant Benet

Joan Carles Batanés va animar als professionals de la restauració i del turisme a anar de la mà per a potenciar el turisme a la comarca, durant la quinzena edició de la Jornada de Formació del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages.

Un centenar de professionals de la restauració s’han reunit aquest dilluns a Sant Benet de Bages, en el marc de la quinzena edició de la Jornada de Formació del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages. Durant la presentació de l’acte, l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va animar als professionals de la restauració a actuar també com a agents turístics de la comarca. Batanés va explicar que des de Bages Turisme ja es treballa per a captar turisme però va destacar que els visitants que venen atrets per la nostra gastronomia, no estan prou informats. En aquest sentit va encoratjar als restauradors a ser els ambaixadors del Bages ja que coneixen molt bé el territori i els seus punts d’atracció turística.

Joan Carles Batanés va posar sobre la taula que cal un pla per captivar els turistes que venen a casa nostra atrets per la nostra gastronomia per tal d’aconseguir que es quedin. Per altra banda Batanés va destacar que el Bages per si sol ja té molts atractius turístics: Món Sant Benet atrau 175 mil visitants l’any, a les Mines de Cardona 120 mil i Montserrat més de 3 milions.

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés va presentar l’acte juntament amb el President del Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages, Diego Sánchez, i el Vicepresident de la Cambra de Comerç de Manresa, Llorenç Juanola.