Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els santfruitosencs escolliran quin serà el nom de la plaça on hi ha l'ajuntament

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una enquesta participativa per tal que la ciutadania sigui l’encarregada d’escollir quin nom es donarà a la plaça on hi ha ubicat el consistori.

El període per poder participar en l’enquesta serà d’una setmana, del dilluns 13 de novembre al diumenge 19 de novembre i podran participar-hi, una única vegada, totes aquelles persones majors de 18 anys empadronades al municipi.

Per tal de participar-hi es podrà fer tant per internet, a través de la pàgina web municipal i de la APP mòbil municipal, com presencialment al consistori en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 -14 hores i els dijous de 17 a 19 hores).

A través d’un formulari, els participants podran escollir entre les 3 opcions proposades pel consistori o tindran l’oportunitat de proposar una quarta opció. El fet d’escollir una quarta opció exclou de la possibilitat de triar una de les opcions preestablertes. En cas que algun participant esculli més d’una opció, la seva participació serà considerada nul·la. L’Ajuntament proposa com a opcions: Plaça de la Vila , Plaça de l’Ajuntament i Plaça Major.

El resultat de l’enquesta i per tant el nom que durà la plaça, es farà públic el diumenge 26 de novembre a partir de 2/4 d’una del migdia, durant la festa d’inauguració que es realitzarà en motiu de la finalització de les obres de la part posterior de la plaça.

 

Arxius Adjunts