Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els santfruitosencs Mariona Sagués i Roc Grandia passen el relleu del càrrec de Dama i Fadrí de la Catalunya Central

D'esquerra a dreta: Mariona Sagués, Roc Grandia, Alba Prinz i Lluís Pérez.
D'esquerra a dreta: Mariona Sagués, Roc Grandia, Alba Prinz i Lluís Pérez.

Navarcles ha estat aquest diumenge l'escenari del certamen del Pubillatge de la Catalunya Central per a escollir els representants per l'any 2021.

La gironellenca Núria Roca i Lladó serà la pubilla de la Catalunya Central i el manresà Adrià Hervàs i Delgado, l'Hereu de les comarques centrals.

Durant el certamen l'actual Dama, la santfruitosenca Mariona Sagués Martín va passar el relleu a Núria Obradors i Matamala i com a segona dama va ser escollida Marina Francisco i Culla.

L'actual Fadrí de la Catalunya Central, el també santfruitosenc Roc Grandia Mazcuñán va passar el relleu al solsoní Ferran Castells Riu i com a segon Fadrí a José Moya i Moreno, de Castellbell i el Vilar.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es vol agrair la tasca dels santfruitosencs portant el nom del municipi arreu de Catalunya durant els darrers dos anys.

Un total de deu noies i sis nois de les comarques centrals van sotmetre's a les proves que van incloure un test de cultura general i una entrevista del jurat.

Els actuals Pubilla i Hereu de Sant Fruitós de Bages, Alba Prinz Naspler i Lluís Pérez Delgado, van assistir a la proclamació.