Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tions de Nadal omplen les places i carrers de Sant Fruitós de Bages

Des d'aquest dilluns 4 de desembre i fins al dia 7 de gener, 13 tions han fet parada a Sant Fruitós de Bages i s'han ubicat en diferents places i carrers on hi seran durant totes les festes.

Dotze d'aquests tions, han baixat dels boscos de la Tolega i de Sant Genís a Les Brucardes, provinent d'arbres cremats per l'incendi, i voluntaris de l'agrupament escolta Frifènics, del Centre Ocupacional La Sagrera de la fundació Ampans, de les ampes de les escoles, del Col·lectiu de Recerca Històrica i dels comerciants del municipi,  els han posat de gala.

El tretzè tió és el tradicional que any rere any baixa a visitar-nos a la plaça de la Vila, davant de l'Ajuntament.

Si durant les festes passegeu pels carrers de Sant Fruitós de Bages, en trobareu vuit d'ells repartits pel nucli del municipi, i quatre més que s'han ubicat a Les Brucardes, a Pineda de Bages, a La Rosaleda i a Torroella de Baix.

El dissabte 9 i el 16 de desembre, els infants que ho desitgin podran participar en una gimcana organitzada per Sant Fruitós Comerç Actiu, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Frifènics, per trobar els nou tions que són al nucli. En finalitzar el recorregut els nens i nenes podran provar de fer-lo cagar.

Les sortides d'aquesta ruta guiada seran a les 11 i a les 12 del matí d'ambdós dissabtes, des del Cobert de la Màquina de Batre, en el Marc del Mercat de Nadal.

MAPA TIONS SFB.png

Imatges relacionades