Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris del Servei Local d'Ocupació participen en tallers de benestar emocional

Aquesta proposta es fa de la mà del referent de benestar emocional de l'ICS Catalunya Central.

Aquest dimarts usuaris del Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages han pres part en un taller de benestar emocional per tal d'aprendre a treballar l'ansietat i la depressió en les situacions de recerca de feina.

Aquesta sessió ha estat la primera de les quatre que es faran aquest any, en el marc dels tallers de Benestar Emocional, una proposta el Servei Local d'Ocupació per oferir als usuaris accions formatives orientades a promocionar la salut i el benestar emocional.

Ivan Sánchez, el referent de benestar emocional i salut comunitària de l'EAP Navarcles-St. Fruitós-Santpedor de l'ICS Catalunya Central, és qui imparteix aquests tallers on s'ofereixen eines i recursos per poder aplicar en el seu dia a dia.

Les pròximes sessions estaran centrades en l'autocura, la resolució dels problemes i l'autoestima i l'assertivitat. Les persones interessades a participar-hi poden enviar un correu electrònic a sfb.promocio.econom@santfruitos.cat

Des del Servei Local d'Ocupació ja es treballa amb el referent de benestar emocional del municipi per oferir noves accions formatives i tallers de cara al 2024.