Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris del Servei Local d'Ocupació participen en un taller per a aprendre a gestionar l'ansietat

La iniciativa s'ha realitzat de la mà del referent de benestar emocional de l'ICS Catalunya Central.

Aquest dimarts els usuaris i usuàries del Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages han pres part en un taller per tal d'aprendre a treballar l'ansietat en les situacions de recerca de feina.

La temàtica d'aquesta jornada s'ha programat, ja que aquesta patologia és habitual en les persones que es troben en procés de recerca activa de feina qui sovint veuen afectada la seva autoestima i, en funció de les situacions personals de cadascú, poden desencadenar processos d'ansietat que dificulten el seu dia a dia, el què pot afectar el mateix procés de recerca de feina.

Ivan Sánchez, el referent de benestar emocional i salut comunitària de l'EAP Navarcles-St. Fruitós-Santpedor de l'ICS Catalunya Central, els ha ofert diferents eines i recursos per poder aplicar en el seu dia a dia.

Des del Servei Local d'Ocupació es continuarà treballant amb el referent de benestar emocional del municipi per oferir accions formatives i tallers orientats a promocionar la salut i el benestar emocional dels usuaris i usuàries d'aquest servei.