Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns de Sant Fruitós de Bages poden conèixer a fons l’aigua que arriba a casa, a través del nou espai web d’Aigües de Manresa

L'espai permet consultar la informació sobre les característiques de l'aigua, les analítiques, el procés de tractament, i també dades sobre el preu de la factura.

Els veïns de Sant Fruitós de Bages poden conèixer més en profunditat l’aigua que arriba a les seves aixetes en el nou espai web d’Aigües de Manresa.

Amb aquesta nova plataforma, l’Ajuntament, a través de l’empresa concessionària del servei, vol augmentar la transparència cap a la ciutadania,  i alhora aprofundir en el coneixement de la feina que hi ha darrere el fet d'obrir l'aixeta i que en surti aigua.

Dins el web es pot trobar informació sobre la zona d'abastament, dades analítiques com la duresa, el calci, el magnesi i el potassi, dades generals del municipi sobre consums, o  els quilòmetres de la xarxa i el rendiment de la mateixa i, finalment, permet simular una factura per poder veure el cost del servei segons els diferents consums.

A l'espai web s'hi pot accedir en el següent ENLLAÇ