Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veterans del FC. Fruitosenc preparen la paella del centenari en el marc de la Festa de l'Arròs

La paella ha estat elaborada amb una alineació de 16 ingredients

Els veterans del FC Fruitosenc han preparat durant la Festa de l'Arròs, la paella del centenari, per a celebrar els 100 anys del futbol al municipi

Amb una recepta feta per 16 ingredients alineats Modesto Vilches, María Jiménez, Juan Gallego, Jose Rivero i Carlos Pérez han cuinat una proposta commemorativa i original.

Els cuiners han alineat els diferents ingredients, tots ells amb un motiu: mandonguilles, perquè sense pilotes no es pot jugar, pebrot verd, en honor al color de l'equip, caragols, en honor als jugadors lents, bolets, perquè sempre n'hi ha algun o altre al camp de joc, morro de porc, perquè cal tenir caràcter, o pebre negre, fent el símil amb com es posen sovint alguns entrenadors, entre d’altres.